Seneste nyheder

søndag, 17. september 2017
Helhedsrådgivning viser systematisk vej til bedre resultater

Et tæt samarbejde mellem landmand, dyrlæge og konsulenter i konceptet helhedsrådgivning har optimeret produktion og økonomi på Frimandsgård ved Slagelse.

Læs mere ...

onsdag, 23. august 2017
Giv sundheden et løft med systematisk og korrekt klovbeskæring

Flere og flere bedrifter har egen boks til behandling af akutte klovproblemer, andre har en aftale med klovbeskæren om faste besøg hver anden eller trejde uge. Begge dele giver klovsundhed et stort løft.

Læs mere ...

onsdag, 23. august 2017
Mange faktorer påvirker holdbarhed og livsydelser

Økonomi: De senere år er der kommet meget fokus på køernes holdbarhed og livsydelse. En høj livsydelse kan opnås på flere måder og er afhængig af mange forhold på bedriften.

Læs mere ...

onsdag, 2. august 2017
Øjensygdommen Pink Eye

Hvis din besætning rammes af Pink Eye, er vigtigt at kontakte din dyrlæge og få udtaget de rigtige prøver. Vaccination kan være en mulighed.

Læs mere ...

onsdag, 2. august 2017
Dyrlægen lynhurtigt fremme på cykel

På Landskuet i Herning sørgede Dyrlæger & Ko's cyklende dyrlægevagt for hurtigt udrykning, når det var nødvendigt, for sikker indsyning og for to daglige tilsyn med alle dyr.

Læs mere ...

torsdag, 6. juli 2017
Dyrlæger & Ko flytter ind i Agro Food Park, E. Coli yverbetændelse om sommeren og Årlig rådgivning om smittebeskyttelse

I denne månedes nyhedsbrev kan du læse om hvordan Dyrlæger & Ko flytter ind i Agro Food Park, E. Coli yverbetændelse om sommeren og Årlig rådgivning om smittebeskyttelse.

Læs mere ...