Thy-Mors Kvægdyrlæger

Thy-Mors Kvægdyrlæger er en sammenslutning af 4 praksis i Thy som blev dannet i 2010. Vores hovedklinik er placeret i det nye Videncenter i Thisted. Her residerer også Landbo Thy, hvorfor vi har en godt og konstruktivt samarbejde med deres konsulenter. Vi arbejder primært med kvæg, mink og smådyr. Thy-Mors Kvægdyrlæger tilbyder både akut behandling samt rådgivning både i formaliseret form (OSR-sundhedsrådgivningsaftaler) eller ad hoc.

Thy-Mors Kvægdyrlægers hovedpraksisområde er hele Thy og Thyholm. Vi er 10 dyrlæger. Vi har 6 dyrlæger som arbejder med rådgivning i kvægbesætninger, heraf er 4 uddannet kvægfagdyrlæger. Vi tilbyder rådgivning i alle typer kvægbesætninger: mælkekvægbesætninger (konventionelle som økologiske), slagtekalvebesætninger samt fedekreatur besætninger. Rådgivningen kan enten være i formaliseret form som Modul 1 eller 2 sundhedsrådgivningsaftaler eller som basisaftale. Derudover tilbydes rådgivning i specifikke problemer ad hoc. Vi arbejder derudover en del med tværfaglig rådgivning. Vi har i øjeblikket rådgivningsaftale med over 12.000 malkekøer. Hertil kommer aftaler med flere slagtekalvebesætninger og fedekreaturbesætninger.

Vores intention er hele tiden at være fagligt opdaterede og kunne leve op til nutidens krav om specialiseret service til vores kunder. Vi deltager derfor løbende i kurser i såvel ind- som udland. Vi er tillige medlem af Dyrlæger og Ko for at kunne trække på den store viden som findes rundt om i landet, samt for at udnytte de fordele en større praksis giver til udvikling af værktøjer som gør hverdagen nemmere for såvel os som dyrlæger som for vores kunder.

Få en samarbejdspartner, der ved noget om kvæg

Vi samarbejder gerne med kvægbrugsrådgivere, økonomikonsulenter, banker, fonde m.fl.

Hent brochuren

Hvorfor vælge Dyrlæger&Ko som besætningsdyrlæger?

1.600 besætninger tager ikke fejl: Vi tilbyder sundhedsrådgivning i absolut verdensklasse

Hent brochuren

Et stærkt netværk, der dækker hele landet

Dyrlæger&Ko er det rigtige valg for landmanden, der ved, at sunde køer er vejen til sund økonomi

Hent brochure