Dyrlægecentralen Sydvest A/S

Dyrlægecentralen startede i 1969 som en fælles telefoncentral for sønderjyske dyrlæger fra Vojens i nord til Tønder i syd. I 2001 valgte flere af de sydvestjyske dyrlægevirksomheder at slå sig sammen i et egentligt praksisfællesskab og Dyrlægecentralsen A/S blev dannet med hovedsæde i Løgumkloster.

Vi er en blandet praksis som servicerer alle dyrearter, med specialiserede dyrlæger inden for de enkelte områder. Og vi tilbyder dyreartsspecifik vagtservice døgnet rundt.I team kvæg er vi 8-10 dyrlæger der primært arbejder med forskellige former for rådgivning og akutarbejde som tilknytter sig kvægproduktion. Vores praksis har berøring med ca. 26.000 køer fordelt på alle besætningstyper – herunder mange økologiske mælkeproduktioner.

Kvægdyrlægerne har forskellige interesseområder og flere med længere efteruddannelser. Vi går meget op i at sparer med hinanden for at hjælpe vores kunder til de bedste resultater. Det er vigtigt for os, at vi kontinuerligt udvikler os i samråd med vores landmænd og deres øvrige rådgivere. Således vi altid kan yde den bedste service for egne kunder og være et alternativ for nye kunder.

Udviklingen inden for kvægområdet går hurtigt, og der opstår hele tiden nye muligheder for at blive dygtigere. Derfor oplæreres alle nye dyrlæger i at benytte ultralydsscanner til reproduktionsundersøgelser og lave løbedrejningsoperationer med kikkert.

Som medlem af Dyrlæger & Ko er vi altid opdaterede på nyeste faglige viden og lovgivning på vedrørende kvægproduktion. Hvilket sikrer kunden den bedste service og mulighed for at opnå gode resultater.

Team kvæg er lokaliseret i Løgumkloster og servicere området omkring, i en radius af ca. 35km.

Det komplette samarbejde

Stærke på både rådgivning og udførelse

Om ydelser

Et stærkt netværk

Din professionelle samarbejdspartner

Hent brochure