Faxe Dyrehospital I/S

Alle på Faxe Dyrehospital har samme vision: at følge med udviklingen! Vi sørger derfor hele tiden for at holde os opdateret med de seneste metoder, teknikker og nyeste viden, så du og dine dyr får den bedst mulige behandling og rådgivning hos os.

Faxe Dyrehospital blev grundlagt som smådyrshospital i 1985, senere udvidet med hestehospital i 1991, og er i dag en større blandet praksis med 7 medejere, 9 dyrlægeassistenter, 15 veterinærsygeplejersker og – elever, en bogholder, en receptionist og en laborant, som blandt mange andre ting varetager og analyserer mælke-, blod- og gødningsprøver med moderne laboratoriefaciliteter.

Vi, som de udkørende landdyrlæger, varetager tilsyn af kvæg, heste, får, geder og fjerkræ. Ud over behandling af akut syge dyr fra dag til dag har vi, i tæt samarbejde med landmændene, sundhedsrådgivningsaftaler i slagtekalve-, kødkvægs- og malkekvægbesætninger (primært modul 1 og 2).

Her foretages systematisk nykælver-, goldko- og kalveundersøgelser som udgangspunkt for den bedste besætningsrådgivning med ophav i ‘den lokale sandhed’.

Desuden kan yderligere rådgivning omkring eksempelvis reproduktion, datahåndtering, specifikke besætningsproblemer og management gennemføres efter behov i den enkelte besætning.

Få en samarbejdspartner, der ved noget om kvæg

Vi samarbejder gerne med kvægbrugsrådgivere, økonomikonsulenter, banker, fonde m.fl.

Hent brochuren

Hvorfor vælge Dyrlæger&Ko som besætningsdyrlæger?

1.600 besætninger tager ikke fejl: Vi tilbyder sundhedsrådgivning i absolut verdensklasse

Hent brochuren

Et stærkt netværk, der dækker hele landet

Dyrlæger&Ko er det rigtige valg for landmanden, der ved, at sunde køer er vejen til sund økonomi

Hent brochure