Seneste nyheder

Tirsdag, 5. November 2019
Salmonella status 2 og udegående dyr

I denne månedes nyhedsbrev kan du læse om udsættelse af særslagtninger ved salmonella status 2 og ændringer i reglerne for udegående dyr i forhold til vejr forhold.

Læs mere …

Tirsdag, 5. November 2019
Målret behandlingen af yverbetændelse i din besætning

Ved at udtage mælkeprøver af køer med yverbetændelse kan unødvendige behandlinger undgås.

Læs mere …

Onsdag, 2. Oktober 2019
Undgå at komme i klemme med krydsoverstemmelserne

Fødevarestyrelsen har offentliggjort en oversigt over de 10 hyppigste overtrædelser, som har ført til krydsoverensstemmelse på danske landbrug. Da de 7 hyppigste lovovertrædelser alle kan forekomme hos kvæg, har vi valgt at lade denne måneds nyhedsbrev, handle om råd og erfaringer på området, så du kan undgå at komme i en eventuel klemme på dette område.

Læs mere …

Tirsdag, 17. September 2019
Vejen til succes med tværfaglig rådgivning

Tværfaglig rådgiving kan være af stor værdi for landmanden. Hvis alle parter har viljen til det, og møderne er velorganiserede, er grunden lagt for succes og dermed bedre resultater i prouktionen.

Læs mere …

Torsdag, 29. August 2019
Nødslatning udenfor slagteri og antibiotikatyper tages af hylden

I denne månedes nyhedsbrev kan du læse om fødevarestyrelsens regler for nødslagting og hvilke antibiotika der skal udfases i konventionelle bedrifter

Læs mere …

Torsdag, 22. August 2019
Vigtigt at mælkeprøver udtages korrekt

Hvis en mælkeprøve forunenes med bakterier fra pattehud eller pattespids, kan den ikke bruges til at stille diagnose på en eventuel yverbetændelse.

Læs mere …